Open Říčany

04.09.2015 23:19

Již po třinácté se staly Říčany v posledním prázdninovém týdnu hostiteli šachového openu, který se hraje také jako přebor Středočeského kraje v praktickém šachu. I letos jsme zde měli své zástupce Jiřího Feierfeila, Davida Zvolenského a Vojtu Dudka, kteří si zahráli turnaj B.

 

Jiří Feierfeil se v posledních letech snaží účastí v turnaji B dosáhnout na finanční odměnu. To se mu letos podařilo i přesto, že byl B turnaj i díky zápisu na FIDE elo letos silněji obsazen. Jiří sice musel v průběhu turnaje skousnout prohru s vlašimským talentem Kubou Vojtou (1628), ale nepolevil. Následně prohrál až v posledním kole s celkovým vítězem a za třetí místo bral příjemných 1500 Kč.

David Zvolenský narazil již v prvním kole na silnou Martinu Tajovskou (1790) a nadějně rozehranou partii bohužel nedotáhl a prohrál. Postupně se tak musel průběžným pořadím prokousávat ze zadních pozic a nemohl tak nabrat tolik zkušeností ze soubojů se silnými hráči. Jeho postup vzhůru zbrzdilo několik remíz, takže turnaj zakončil na solidním 24. místě a bude mu připsáno mezinárodní FIDE elo 1567.

Vojta Dudek vstoupil do turnaje velmi dobře, když první porážku zaznamenal až v pátém kole. Pak bohužel následovala řada neúspěšných partii a Vojta se tak výrazněji ve výsledkové listině neblýskl. Přesto je ale výkonnostní růst našeho hráče obdivuhodný. Výkon v turnaji 1404 dává zapomenout na platné národní elo 1230 a zápis na FIDE ohodnotil Vojtu na rovných 1470 elo bodů, které by mu měly být následně připsány i na elo národní.

Konečné výsledky - Stránky turnaje

- Karel Jukl -

—————

Zpět


Diskusní téma: Open Říčany

Datum: 26.07.2024

Vložil: Lazernoe_ygpi

Titulek: Лазерное лечение розацеа

Лазерное лечение розацеа: эффективные методы избавления от красных пятен, Основные плюсы лазерной терапии при розацее, о которых важно знать, Преимущества и недостатки лазерного лечения розацеа, которые важно учитывать, Что может пойти не так после лазерной терапии розацеа, и как ими бороться,

"Лечение розацеа на лице лазером отзывы". "Отзывы пациентов показывают высокую эффективность лазерного лечения розацеа на лице в уменьшении покраснения и сосудистых звездочек."
"Rosacea laser treatment on the face reviews". "Patient reviews show high effectiveness of laser treatment for rosacea on the face in reducing redness and spider veins."
лазерные процедуры при розацеа [url=epilstudio.ru/lazernoe-lechenie-rozacea]epilstudio.ru/lazernoe-lechenie-rozacea[/url] .

—————

Datum: 26.07.2024

Vložil: Lechenie_fmki

Titulek: Лечение пигментных поражений кожи


Как избавиться от пигментации: лучшие методы и рекомендации
Подробное руководство по лечению гиперпигментации, которые изменят ваш взгляд на красоту

—————

Datum: 24.07.2024

Vložil: XNwnZuTQjv

Titulek: RddwRgZbJo DMoOdDUnGH MCqIRtDcEt SwDYLylDVd NKOepksLVG

All time cool 000*** sachytynec.webnode.cz

—————

Datum: 20.07.2024

Vložil: EvaAretS

Titulek: Ethereum p423a

Ваша мысль очень хороша
in {new year|2017} {online|online|on the network} #file_links["C:\Users\Admin\Desktop\file\gsa+en+seomaster20k50k100k200k1906244P2URLBB.txt",1,N] {cryptokitties, a blockchain game, and a decentralized application (dapp) with digital images of cats {in the form|manner|like|like|in the form of} nft was launched|launched.

—————

Datum: 20.07.2024

Vložil: Lonniebup

Titulek: Article Post Permanent

Article Post Permanent

thestarnewstoday.com
thesunnewstoday.com
thetelegraphnewstoday.com
thetorontosunnewstoday.com
timesofnetherland.com
timesofspanish.com

Dont hesiate to contact us

—————

Datum: 19.07.2024

Vložil: Harrymusia

Titulek: Top Sites for article post

Top Sites for article post

livemintnewstoday.com
maltanewstime.com
mirrornewstoday.com
nationalposttoday.com
neatherlandnewstoday.com
neweuropetoday.com

Dont hesitate to contact us

—————

Datum: 19.07.2024

Vložil: VirgilRiz

Titulek: News Sites for article post

News Sites for article post

nytimesnewstoday.com
oxfordnewstoday.com
portugalnewstoday.com
postgazettenewstoday.com
republicofchinatoday.com
reuterstoday.com

Dont hesiate to contact us

—————

Datum: 17.07.2024

Vložil: Lazernoe_nwea

Titulek: Лазерное удаление папиллом



Как проходит консультация перед лазерным удалением папиллом?
На консультации перед лазерным удалением папиллом врач проводит осмотр, оценивает состояние новообразований и решает, подходит ли этот метод лечения. Также могут быть назначены дополнительные исследования, такие как биопсия, чтобы исключить злокачественные новообразования.
How is the consultation before laser removal of papillomas conducted?
During the consultation before laser removal of papillomas, the doctor examines the growths, assesses their condition, and determines if this treatment method is suitable. Additional tests, such as a biopsy, may also be prescribed to rule out malignant growths.

—————

Datum: 16.07.2024

Vložil: Lazernoe_qeMi

Titulek: Лазерное удаление папиллом



Каковы риски лазерного удаления папиллом?
Риски лазерного удаления папиллом минимальны, но включают возможность инфекции, образования рубцов, изменения пигментации кожи и аллергических реакций на анестезию. Соблюдение всех рекомендаций врача и правильный уход за обработанной областью помогают минимизировать эти риски.
What are the risks of laser removal of papillomas?
The risks of laser removal of papillomas are minimal but include the possibility of infection, scarring, changes in skin pigmentation, and allergic reactions to anesthesia. Following all doctor's recommendations and proper care of the treated area help minimize these risks.

—————

Datum: 16.07.2024

Vložil: kfhZUYQZNt

Titulek: VnblyTEAYJ AIDxIWPpEh CIjwUoiXOr MRsExvOQKk GmXikCkswN

All time cool 000*** sachytynec.webnode.cz

—————