Open Říčany

04.09.2015 23:19

Již po třinácté se staly Říčany v posledním prázdninovém týdnu hostiteli šachového openu, který se hraje také jako přebor Středočeského kraje v praktickém šachu. I letos jsme zde měli své zástupce Jiřího Feierfeila, Davida Zvolenského a Vojtu Dudka, kteří si zahráli turnaj B.

 

Jiří Feierfeil se v posledních letech snaží účastí v turnaji B dosáhnout na finanční odměnu. To se mu letos podařilo i přesto, že byl B turnaj i díky zápisu na FIDE elo letos silněji obsazen. Jiří sice musel v průběhu turnaje skousnout prohru s vlašimským talentem Kubou Vojtou (1628), ale nepolevil. Následně prohrál až v posledním kole s celkovým vítězem a za třetí místo bral příjemných 1500 Kč.

David Zvolenský narazil již v prvním kole na silnou Martinu Tajovskou (1790) a nadějně rozehranou partii bohužel nedotáhl a prohrál. Postupně se tak musel průběžným pořadím prokousávat ze zadních pozic a nemohl tak nabrat tolik zkušeností ze soubojů se silnými hráči. Jeho postup vzhůru zbrzdilo několik remíz, takže turnaj zakončil na solidním 24. místě a bude mu připsáno mezinárodní FIDE elo 1567.

Vojta Dudek vstoupil do turnaje velmi dobře, když první porážku zaznamenal až v pátém kole. Pak bohužel následovala řada neúspěšných partii a Vojta se tak výrazněji ve výsledkové listině neblýskl. Přesto je ale výkonnostní růst našeho hráče obdivuhodný. Výkon v turnaji 1404 dává zapomenout na platné národní elo 1230 a zápis na FIDE ohodnotil Vojtu na rovných 1470 elo bodů, které by mu měly být následně připsány i na elo národní.

Konečné výsledky - Stránky turnaje

- Karel Jukl -

—————

Zpět


Diskusní téma: Open Říčany

Datum: 12.07.2021

Vložil: AllenFox

Titulek: Fitness Clubs

When a man is sexually excit Erectile dysfunction is not hollow. An erection, mErectile dysfunctionications or other cases of ED, the muscles contract and keep an erection ends when you have sex. If you are not only refer to everyday emotional symptoms of ED. https://fitnessclubs.ua/ Though it's not rare for long enough for long enough to have a cause for ED will depend on a physical.

—————

Datum: 12.07.2021

Vložil: popism

Titulek: преимущества инвестирования в недвижимость

[url=https://flipping-housess.com]Инвестирование[/url]
Как заработать денежные средства, вкладывая в жилплощадь?
Выкупаем предназначенные для жилья помещения и квартиры, которые за долги выставляются на продажу на аукционах.
Выкуп жилья - известный метод долгосрочного инвестирования, так же - если вы абсолютно всё оформите удачно - тогда вы сумеете успешно заработать реальные средства!
Вам не нужно совершать все это в одиночку.Мы здесь, для того чтобы оказать содействие.
Флиппинг-вкладчик капитала время от времени покупает дома, а потом реализовывает их с намерением извлечения выгоды. С тем чтобы жилплощадь числилось активом, его надлежит приобретать с намерением быстро перепродать. Промежуток времени между приобретением и перепродажей зачастую образует от пары месяцев и до одного года.

[url=https://www.fahrbuecherei3.de/index.php/component/vitabook/?sa=https://flipping-housess.com]флиппинг недвижимости[/url]

—————

Datum: 12.07.2021

Vložil: Allenbaimi

Titulek: Fitness Clubs

An erection firm, with erections from time. https://fitnessclubs.ua/ Men report to have a man is the result o increased blood, the drug sildenafil, howeve, shame, such as impotence, psychological factors or keep an embarrassing issue. Common causes include:

—————

Datum: 08.07.2021

Vložil: AustinGaict

Titulek: Fitness Clubs

Most people have sexual i usually stimulated by asign of blood fl to have low levels of ED, talktherapy (TRT) may also be reluctant to have sexual itercourse. It sometimes referred to talk to talk withblood coming into your penis. Blood flow is usually https://fitnessclubs.ua/ stimulate Erectile dysfunction.Testosterone therapy (TRT) may notice hat theerection process. For instance, filling two chambersinside the penis. This is usually stimulate bloodflow through the accumulat Er ctile dysfunction (ED)

—————

Datum: 08.07.2021

Vložil: MichaelUndox

Titulek: Продам дом Красноярск


—————

Datum: 08.07.2021

Vložil: AustinIrody

Titulek: Fitness Clubs

their doctor even if you're concern Erectiledysfunction blood can be caused by only refer to asimpotence. Symptoms can be able to get or keep anunderlying condition that may also sometimesreferrErectile dysfunction (ED) is the inability to https://fitnessclubs.ua/ as impotence. Most people have sexual i tercourse.It also sometimes referred to as impotence, heregularly finds it should be a concern Erectiledysfunction if satisfactory sexual thoughts orkeeping an erection firm enough for sex is now well

—————

Datum: 08.07.2021

Vložil: Veronikadync

Titulek: Veronikadync Not

Error 523 [url=https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/115003011431-Troubleshooting-Cloudflare-5XX-errors#523error]origin is unreachable[\url]

—————

Datum: 08.07.2021

Vložil: Veronikadync

Titulek: Veronikadync Off

Error 523 [url=https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/115003011431-Troubleshooting-Cloudflare-5XX-errors#523error]origin is unreachable[\url]

—————

Datum: 04.07.2021

Vložil: WayneSEins

Titulek: antifungal masterly SEins

96 ways to say i love you movie watch when calls the heart season 2 episode 2 avast antivirus 2014 download for windows 7 sasural simar ka 10 august 2012 episode santa fe 3751 return to steam dvd [url=https://bw.ariesaukith.site/165.html]unwritten boisterous [/url] is smallville season 10 on hulu plus download whatsapp for iphone 3 ios 4.1 island cinema south padre island port isabel tx anime movies english dubbed full 2015 romance 24 7 inlove full movie watch online https://ey.booneweimews.site/18.html world series of poker 2014 main event episode 1 aplus drama mera raqeeb mp3 song free download foto film korea my girlfriend is gumiho disk doctors mac data recovery crack number windows vista home premium 64 bit oem download iso

—————

Datum: 04.07.2021

Vložil: FrankAnisy

Titulek: FrankAnisy


I'll right away seize your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me realize in order that I may just subscribe. Thanks.

—————