Open Říčany

04.09.2015 23:19

Již po třinácté se staly Říčany v posledním prázdninovém týdnu hostiteli šachového openu, který se hraje také jako přebor Středočeského kraje v praktickém šachu. I letos jsme zde měli své zástupce Jiřího Feierfeila, Davida Zvolenského a Vojtu Dudka, kteří si zahráli turnaj B.

 

Jiří Feierfeil se v posledních letech snaží účastí v turnaji B dosáhnout na finanční odměnu. To se mu letos podařilo i přesto, že byl B turnaj i díky zápisu na FIDE elo letos silněji obsazen. Jiří sice musel v průběhu turnaje skousnout prohru s vlašimským talentem Kubou Vojtou (1628), ale nepolevil. Následně prohrál až v posledním kole s celkovým vítězem a za třetí místo bral příjemných 1500 Kč.

David Zvolenský narazil již v prvním kole na silnou Martinu Tajovskou (1790) a nadějně rozehranou partii bohužel nedotáhl a prohrál. Postupně se tak musel průběžným pořadím prokousávat ze zadních pozic a nemohl tak nabrat tolik zkušeností ze soubojů se silnými hráči. Jeho postup vzhůru zbrzdilo několik remíz, takže turnaj zakončil na solidním 24. místě a bude mu připsáno mezinárodní FIDE elo 1567.

Vojta Dudek vstoupil do turnaje velmi dobře, když první porážku zaznamenal až v pátém kole. Pak bohužel následovala řada neúspěšných partii a Vojta se tak výrazněji ve výsledkové listině neblýskl. Přesto je ale výkonnostní růst našeho hráče obdivuhodný. Výkon v turnaji 1404 dává zapomenout na platné národní elo 1230 a zápis na FIDE ohodnotil Vojtu na rovných 1470 elo bodů, které by mu měly být následně připsány i na elo národní.

Konečné výsledky - Stránky turnaje

- Karel Jukl -

—————

Zpět


Diskusní téma: Open Říčany

Datum: 13.02.2024

Vložil: kupitstab_orEa

Titulek: купить стабилизатор напряжения

Лучший способ защитить вашу электронику от повреждений – использовать стабилизатор напряжения
Стабилизаторы напряжения электромеханические [url=kupit-stabilizator-napryazheniya.ru/stabilizatoryi-napryajeniya-elektromehanicheskie]Стабилизаторы напряжения электромеханические[/url] .

—————

Datum: 13.02.2024

Vložil: DanielJicky

Titulek: Каким образом прорисовать лимон рисуем красками маслом



Живопись лимона акварелью — занимательный творческий процесс, который дает возможность вам нарисовать насыщенное и реальное изображение этого ароматного фрукта. Начните с подбора ярких и насыщенных цветов масла для формирования живой палитры. Нанесите легкий контур лимона на холст, используя мел или тонкую кисть. Помните, что лимон обладает плавной поверхностью, поэтому важно использовать краски с хорошей текучестью и налегке создавать мягкие переходы между оттенками.

Продолжайте добавлять детали, такие как тени и отражения, чтобы придать вашему рисунку глубину и естественность. Варьируйте насыщенность цветов, чтобы подчеркнуть особенности лимона, такие как кислотный вкус и свет. Не забывайте о фоновой поверхности - он может быть неопределенным или подражать окружение, например, светло-зеленую растительность или деревянное основание. Экспериментируйте с различными приемами и наслаждайтесь процессом создания своего образа лимона на холсте.

—————

Datum: 11.02.2024

Vložil: virtual local numbers

Titulek: tub Ovarm

Let's talk.

—————

Datum: 09.02.2024

Vložil: XRumer23beins

Titulek: Test, just a XRumer 23 StrongAI test..

Hello!

This post was created with XRumer 23 StrongAI.

Good luck :)

—————

Datum: 08.02.2024

Vložil: RobertNeage

Titulek: Unveiling Bohemia: The Hidden Market of the Dark Web

onion darknet Bohemia
The Buyers of Bohemia Market: A Demographic Analysis
Unveiling Bohemia: The Hidden Market of the Dark Web
Bohemia Darknet Market is one of the most famous and popular markets on the Darknet. It is secure with a wide range of products and a huge user environment. In this article, we'll look at what makes Bohemia Darknet Market so attractive and what you need to know about it before using it.
[b]Bohemiamarket io[/b]

—————

Datum: 07.02.2024

Vložil: virtual numbers

Titulek: phifs Churi

Earlier I thought differently, I thank for the help in this question.

—————

Datum: 06.02.2024

Vložil: continent telecom

Titulek: Brank avavy

I recommend to you to come for a site where there are many articles on a theme interesting you.

—————

Datum: 01.02.2024

Vložil: Bryaneruby

Titulek: fantastic info 2024

Thanks for wonderful information. What trips can you recommend in 2024? Astro tourism, eco diving, home swapping, train stations are the new food destinations,sports tourism, coolcationing, gig tripping, private group travel?

—————

Datum: 31.01.2024

Vložil: novopet

Titulek: Anete exete

What necessary words... super, a brilliant idea

—————

Datum: 31.01.2024

Vložil: lachekamora

Titulek: Collective news

Community update. Pavel Durov shared news about his new cryptocurrency, nocoin, and the added feature of mining it on Telegram. Mine this coin by enjoying an entertaining game. Join the pioneers who will earn this cryptocurrency – just like the early Bitcoin winners. Find the game link for mining below https://t.me/notcoin_bot?start=r_4_15620150

—————